Post Reply 
HP15c runs slow
12-19-2015, 11:29 AM
Post: #3
RE: HP15c runs slow
Hi Adalin, welcome! Nice collection, by the way!

As you reported intermittent problems, I don't think it is bad condensators, maybe a bad soldering?

I have two Brazilians ones and although I don't have an American to compare, I think their slowness is typical for any 15c, although in those days I didn't think they were slow.

There's a recurrent solution that I have learned in this forum that is to remove batteries and shortcut the batteries contacts. If that don't resolve the issue, I think it's better to disassembly the unit for inspection and repair, but let's see if there are some better suggestion from people in this forum.

Good luck

Cheers

Jlouis
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
HP15c runs slow - Adalin - 12-18-2015, 09:22 PM
RE: HP15c runs slow - Tugdual - 12-19-2015, 10:03 AM
RE: HP15c runs slow - Jlouis - 12-19-2015 11:29 AM
RE: HP15c runs slow - Katie Wasserman - 12-19-2015, 01:44 PM
RE: HP15c runs slow - Adalin - 12-19-2015, 02:32 PM
RE: HP15c runs slow - Marcio - 12-19-2015, 07:15 PM
RE: HP15c runs slow - Adalin - 12-19-2015, 09:20 PM
RE: HP15c runs slow - Adalin - 12-23-2015, 12:49 PM
RE: HP15c runs slow - Tugdual - 12-25-2015, 11:36 PM
RE: HP15c runs slow - Marcio - 12-26-2015, 12:24 AM
RE: HP15c runs slow - Steve Simpkin - 12-26-2015, 02:22 AM
RE: HP15c runs slow - Marcio - 12-23-2015, 12:52 PM



User(s) browsing this thread: