Post Reply 
I need help with using the 41CL
01-27-2014, 06:38 PM (This post was last modified: 01-27-2014 07:40 PM by Ángel Martin.)
Post: #6
RE: I need help with using the 41CL
(01-27-2014 05:47 PM)Namir Wrote:  I was able to successfully load the GAME module using PLUG1L using:

ALPHAGAMEALPHA XEQ ALPHAPLUG1LALPHA

I tried to load STAT and MATH using other PLUG commands like PLUG2L and PLUG1U, but I am getting a Nonexistent error message. What am I doing wrong?

It's unlikely that the GAMEs module worked but the others didn't. Just make sure you have the ROM image mnemonic spelled correctly, and that the module size matches the PLUGxx function. That's all there's to it, really.

Edited after I saw Geoff's post:- yes that's probably what happened, you inadvertently wiped off the YFNS module (overwritten by the GAMES module) so all you PLUGxx functions were gone.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
I need help with using the 41CL - Namir - 01-27-2014, 03:55 PM
RE: I need help with using the 41CL - Ángel Martin - 01-27-2014 06:38 PM
RE: I need help with using the 41CL - Gene - 01-27-2014, 09:32 PM
RE: I need help with using the 41CL - Gene - 01-28-2014, 07:47 PM
RE: I need help with using the 41CL - Uli - 09-15-2021, 08:38 PM
RE: I need help with using the 41CL - Uli - 09-16-2021, 12:30 PM
RE: I need help with using the 41CL - Uli - 09-18-2021, 05:14 PM
RE: I need help with using the 41CL - Uli - 09-19-2021, 01:09 PM



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)