Post Reply 
Problem starting Advanced Graphing App
02-02-2016, 01:46 PM (This post was last modified: 02-02-2016 01:55 PM by retoa.)
Post: #1
Problem starting Advanced Graphing App
Hello

I have a problem with the Prime of one of my students.
When I try to start the Advanced Graphing App, the Prime does a restart. After the restart the active App will be "Function", independently of what App was active before.

The same happens when I recall the a variable of the Advanced Graphing app with the "Vars" key. Also here the active function after the restart will be "Funcion".

Does anyone else already have the same problem?

What should I do to fix it? (Tried the reset pin without success)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2016, 02:22 PM (This post was last modified: 02-02-2016 02:58 PM by DrD.)
Post: #2
RE: Problem starting Advanced Graphing App
Have you tried to "Format" the prime by holding C F O and ON until the utility screen appears? Then select option 4, and from that menu option 3. This may help fix things.

-Dale-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2016, 03:22 PM
Post: #3
RE: Problem starting Advanced Graphing App
I did it now.
How do I go out from this menu and restart the calculator in normal mode now?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2016, 03:37 PM
Post: #4
RE: Problem starting Advanced Graphing App
After the formatting I did a back pin reset.

Now it works

Thank you very much DrD !!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2016, 04:00 PM
Post: #5
RE: Problem starting Advanced Graphing App
(02-02-2016 03:22 PM)retoa Wrote:  I did it now.
How do I go out from this menu and restart the calculator in normal mode now?

Select option 9, the "Reset" function, to exit back to normal mode.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: